Connect with us

Top

ПІД ДОЩЕМ, АЛЕ З ГАРНИМ НАСТРОЄМ — ЯК СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ТАЇРОВОГО

Напередодні Дня народження селища Таїрове біля Інституту виноградарства та виноробства пройшли урочисті заходи, присвячені ювілею селища.

Незважаючи на дощ, до святкового майданчику прийшло багато таїровців і працівників місцевої влади. Були й поважні гості. Наприклад, народний депутат України Сергій Колебошин, представники Одеської районної ради та Одеської районної держадміністрації, а також наші військові.

Керівництво Таїровської селищної ради відзначило подяками довгожителів селища Таїрове, ініціативну молодь, спортсменів, найкрупніших платників податків, працівників комунальних підприємств та колективи благодійних фондів і організацій.

Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв привітав усіх жителів Таїрового з 115-ю річницею заснування населеного пункту:

«Дякую кожному з вас за активну участь у житті селища, за вашу працю, підтримку та любов до рідного краю. Нехай це свято наповнить наші серця гордістю за нашу спільноту, а також надихне на нові досягнення!» — сказав Таїровський селищний голова.

На сходах Інституту виноградарства та виноробства імені В. Є. Таїрова відбувся урочистий концерт, а поруч проходив благодійний ярмарок, всіх охочих частувати пловом, юшкою, солодощами та вином місцевих виноробів. На концерті виступили народні гурти «Мрія» та «Україночка», дитячий вокальний ансамбль КЗ “Центр культури та дозвілля” Таїровської селищної ради та учні КЗПСО “Таїровська мистецька школа”. Для діток влаштували флешмоб.

Фото: Таїровська селищна рада

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Підписуйтеся на наші канали:
Telegram | Viber
YouTube | Facebook

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

АКТУАЛЬНЕ