Connect with us

Top

ВПО В ТАЇРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ОТРИМАЛИ ВАУЧЕРИ ВІД «СІЛЬПО»

Внутрішньо переміщені особи, які знайшли притулок в Таїровській громаді, отримали ваучери від відомої торгівельної мережі

Гуманітарна допомога в громаді дедалі стає все більш різноманітною. Вчора представники Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України завітали в Таїровську загальноосвітню школу, де спільно з представниками місцевої влади надали новим мешканцям громади ваучери на покупки в магазинах торгівельної мережі «Сільпо» вартістю від 2200 гривень кожний.

Отримати допомогу вже змогли більше 200 внутрішньо-переміщених осіб, які відносяться до декількох категорій: багатодітні сім’ї, батьки-одинаки з дітьми до 12 років, люди з інвалідністю 1-ї та 2-ї групи, діти з інвалідністю, особи похилого віку «65+», опікуни, що здійснюють опіку над особою з інвалідністю 1-ї або 2-ї групи.

Допомога стала можливой завдяки співробітництву Товариства Червоного Хреста, УСЗН Одеської районної державної адміністрації та Таїровської селищної ради. Проєкт реалізується за підтримки Німецького Червоного Хреста.

До речі Таїровська громада стала першою учасницею цього проєкту — завдяки найбільшему числу внутрішньо переміщених осіб. Зараз в громаді проживає більше 3000 переселенців. Видача ваучерів від «Сільпо» триває… Днями планується ще один виїзд благодійників.

Continue Reading

АКТУАЛЬНЕ